Cafeteria trendek 2018.

Cafeteria trendek 2018.

Szakmai konferencia


- Milyen hatással lesznek a 2018-as változások a cafeteria rendszerekre?

- Mások milyen juttatásokat használnak?

- Mi alapján választják ki ezeket?

- Milyen kulcskérdésekre kell választ adnunk a jövő cafeteria rendszerében?

- Hogyan alakultak a juttatások az elmúlt években?

- Milyen hatása lesz a diákhitel támogatás adómentességének?

Ön honnan szerzi be ezekre a kérdésekre a válaszokat?


A Cafeteria trendek 2018. szakmai konferencián nem (csak) arról lesz szó, hogy milyen juttatás hogyan adózik.
A sikeres béren kívüli juttatási rendszernek csak egyetlen pillére a törvényi megfelelés!

Döntő lehet a siker szempontjából:
Milyen célokat érhet el a munkáltató? ...és hogyan éri el ezeket?
Mit szeretnének a dolgozók? ...és milyen hatással van rájuk, ha nem pénzt kapnak?
Mivel segíti a szolgáltatói környezet a célok megvalósítását?


A rendezvényen:


- egy friss országos kutatás alapján áttekintjük az aktuális helyzetet, és az elmúlt évek adatai alapján felállítható trendeket

 

- külön-külön megvizsgáljuk a lényeges juttatástípusokat, és ezek felhasználási lehetőségeit

 


 

Tervezett program:


9:30-10:00 Regisztráció

 

10:00-10:20 Cafeteria trendek 2018 – nyitóelőadás

Fata László – Cafeteria TREND magazin

 

10:20-11:00 A vállalati juttatásokban bekövetkezett változások 2018-ben - beszámoló a felmérésről

Dr. Poór József, DSc., CMC - egyetemi tanár, szakvezető (SZIE GTK MHR Kutató Központ vezetője)

 

11:00-11:20 Cafeteria index – változások a korábbi mérésekhez képest

Szűts Ildikó - az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke

 

11:20-11:40 Szünet

 

11:40-12:10  Vállalati Egészség Éjjel-Nappal - Gondoskodó juttatások a mindennapokra

Dr. Karai Gábor - ügyvezető igazgató, Advance Medical Hungary Kft.

 

12:10-12:40 V-Bringa - CÉGAUTÓ KÉT KERÉKKEL - Mindenki egészségéért

Fábián Zoltán - vezető tanácsadó, Szélessáv Alapítvány

 

12:40-13:30 Ebédszünet

 

13:30-15:00 Cafeteria működtetése - szabályok, dokumentáció 2018-ban
(az alapoktól a bonyolult rendszerig) 

Fata László - Cafeteria TREND

 

15:00-15:30 Kérdések és válaszok


Időpont: 2018.01.24.     09:30-15:30 

Helyszín: 
Lurdy Ház (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. )



MENNYIBE KERÜL?

 

- A konferencia a Cafeteria TREND Klub tagok esetén egy fő részére ingyenes.

- Nem klub tagok számára a részvételi díj: 14.000 Ft + 27% ÁFA/fő (azaz 17.780 Ft/fő)
  

Az ár tartalmazza a képzést, a kiadott háttéranyagokat,  de nem tartalmazza az ellátást. 

Üdítőt, kávét és az ebédet mindenki egyénileg intézheti a Lurdy Ház étkező szigetén.


   
Hozza el ismerősét, gazdasági vezetőjét, személyügyért, béren kívüli juttatásokért felelős munkatársait is! 


 

GaranciaVajon megéri? - GARANCIA

Vajon megéri április közepén cafeteria képzésre menni?



Ne Ön vállalja a döntés kockázatát!

 
Ha a rendezvény végén úgy látja, hogy nem volt hasznos ez az Ön számára, jelezze hazafele menet a regisztrációnál, és visszaküldöm a teljes részvételi díjat. 
Semmi kérdezősködés, semmi indoklás, sőt én köszönöm meg, hogy ránk szánta az idejét. 

 


 

 

Jelentkezési határidő: 2018.01.22.   14:00

Ügyfélszolgálat:
+36 70 327 9216 


Jelentkezési lap

Az Ön neve:*
E-mail a kapcsolattartáshoz:*
Telefonszám a kapcsolattartáshoz:
Amennyiben klub tag, kérem adja meg a tagsági kártya számát:
Résztvevők száma:
Résztvevők nevei:
Számlázási cí­m (cégnév, cí­m):
Postázási cí­m, ha eltér az előzőtől:
Megjegyzés:

Rólunk mondták

“Nagyon jól használható, hasznos tippeket ad.”

Zlinszky András

HR manager

Teva Magyarország Zrt.

Informatív, gyakorlatias előadásokat hallhattunk.

Török Nikolett

HR Manager

Carnation Zrt.

Most sem csalódtam, sok újat, érdekeset hallottam, ami a jövő évi munkámat fogja segíteni.

Kármánné Erika

Munkaügyi ügyintéző - bérszámfejtő

Tresser Restaurants Kft.

TREND Klubról

"Kiváló szervezés, precíz, alapos felkészültség, gyakorlatias előadás jellemezte."

Szabó Márta

asszisztens

LEG Magyarország Zrt.

"Konkrét, gyakorlati témákkal foglalkozik. Nem csak előadás volt, hanem biztosított volt a konzultáció is. Új megoldási lehetőségeket ismertünk meg."

Paulovics Imre

HR partner munkatárs

MOL-LUB Kft.

"Minden cafeteriával dolgozó embernek ajánlom ezeket a Kerekasztal összejöveteleket, ill. a TREND Klubhoz való csatlakozást, mert itt olyan tapasztalatokat tud cserélni, amely a további munkához elengedhetetlen és hasznosítani tud."