Cafeteria Audit - LIVE

Ellenőrizzük le együtt az Önöknél működő cafeteria rendszert!

Ha nem biztos abban, hogy minden rendben megy a cafeteria rendszerében…

Ha Önnek is fontos, hogy ne legyen hiba az adminisztrációban…

 

...akkor a nyár a legjobb időszak arra, hogy leellenőrizzük a cafeteria rendszert.

 

Most a nyáron (2011. augusztus 20-ig) még 10 8 céghez ellátogatok, hogy személyesen végezzem el a cafeteria rendszer auditját. 


Az ellenőrzés menete:


1. Az előkészületi fázisban áttekintjük a keret dokumentációt (szabályzat, munkaszerződés, kollektív szerződés).


2. Ezt követően a kontakt ellenőrzés során szúrópróba szerűen betekintést végzünk a béren kívüli juttatások dokumentációjába, egyrészt véletlenszerűen választott munkavállalók esetén, másrészt az egyes juttatásfajták kezelését külön vizsgálva. A személyes ellenőrzés harmadik részében a változások kezelése (kilépés, belépés, jogosultság vesztés, jogosultság visszaállítás) kerül terítékre, melyek megvalósítását szintén véletlenszerű gyakorlati példák áttekintésével hajtom végre.

Az ellenőrzés kontakt időtartama ~1,5 óra, ahol a cafeteria adminisztrációért felelős munkatársakkal dolgozunk együtt. Az ellenőrzések során a dolgozói választástól a juttatás kiadásán keresztül a nyilvántartásig bezárólag ellenőrzöm a dokumentációt a saját szabályzatra és a törvényi elvárásokra alapozva.


3. Az ellenőrzésről a végén szóbeli, majd pár nap után írásos beszámolót készítek. A beszámoló tartalmazza a feltárt eltéréseket, melyekre megoldási javaslatot is adok (az eltérések olyan hibák, melyeknél a vizsgált rendszer ellent mond az érvényes törvényi szabályozásnak – a személyi jövedelemadóról, önkéntes pénztárakról, munka törvénykönyvéről szóló törvények figyelembevételével)

Emellett általában születik néhány fejlődési javaslat is, melyek egyszerűsíthetik a rendszer működtetését, de nem okoznak törvényességi problémát.

 

Mennyibe kerül?

A nyári cafeteria audit általánydíja 148.000 Ft + 25% ÁFA, azaz 185.000 Ft

Cafeteria TREND Klub tagok részére 108.000 Ft  + 25% ÁFA, azaz 135.000 Ft

Az ajánlott ár nem tartalmazza a megoldási javaslatok kivitelezését.
Viszont az Audit résztvevői munkaügyi fórum kiemelt partnertagságot kapnak ajándékba 29.300 Ft + ÁFA (azaz 36.625 Ft) értékben! MI EZ?>>>


Igen, tisztában vagyok vele, hogy nem minden cégméret, cafeteria keretösszeg esetén éri meg kifizetni ezt a díjat a rendszer auditálásáért. Azonban bizonyos dolgozói létszám felett már egyetlen adminisztrációt egyszerűsítő ötlet többszörösen behozza a tanácsadói munkadíjat.

 

A kockázat az enyém—GARANCIA

Amennyiben a cafeteria rendszere szabályosan működik, és nem találunk olyan eltéréseket, fejlődési javaslatokat, melyek jelentősen javítanák, akkor semmit sem kell  fizetnie. Sőt én köszönöm meg, hogy bepillantást engedett egy minta értékű cafeteriába.

 

Jelentkezzen minél előbb a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) e-mail címen adatai megadásával, és visszahívom a projekt egyeztetése ügyében.

Fata László 

Juttatások 2024.


Frissítve 2023.12.06.
Összeállí­tottam egy 34 oldalas, ingyenes összefoglalót a béren kívüli juttatások 2024-es szabályairól. Majd a jövőben rendszeresen e-mailben tájékoztatom a változásokról.
  • Adózás új rendje


  • Népszerű juttatások


  • Borászati termékek adómentesen


  • Hogyan használja ezeket?

A megadott e-mail cí­mre díjmentesen elküldöm az összefoglaló anyag letöltési linkjét!


Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi irányelveket, adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.