Nagy Cafeteria Audit 2012. - beszámoló

Nagy Cafeteria Audit 2012. - beszámoló

2012.02.21 és 2012.03.01. közt pécsi, győri, budapesti, szegedi, debreceni, miskolci helyszíneken nagy sikerrel lezajlott a Cafeteria TREND magazin által szervezett Nagy Cafeteria Audit rendezvénysorozat. 


A rendezvény megvalósításában nélkülözhetetlen segítséget nyújtott az Edenred Magyarország Kft. és az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. az OTP Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátója.

Mindkét szolgáltató azonosulni tudott a program azon célkitűzésével, hogy a munkáltatók csak elegendő és hiteles információkra építve alakíthatnak ki jól működő béren kívüli juttatási rendszereket.

A program során áttekintettük a 2011-ben megszokott utalványok használatát, a SZÉP Kártya alkalmazásának lépéseit, az egyes juttatások adminisztrációs feladatait. Emellett közösen végigvettük azokat a szempontokat, melyek segíthetnek 2012-ben a juttatások kiválasztásánál.

Minden előadó úgy alakította a saját prezentációját, hogy a résztvevők mindenegyes kérdésére megszülessen a válasz a fél napos képzések során.

 

A Nagy Cafeteria Audit azzal a céllal indult neki az országnak, hogy közös erővel leellenőrizzük 25.000 munkavállaló cafeteria rendszerét. A rendezvényen résztvevő 118 béren kívüli juttatásokkal foglalkozó szakember összesen 40.097 munkavállaló juttatásait kezeli, így számokban is jól érzékelhető a siker.

Ezt erősíti az is, hogy a résztvevői értékelések átlaga 4,91 volt (5-ös skálán). Több városban is 5,00-ra értékelték a résztvevők a programot.

Ennek oka lehet az, hogy szinte az összes felmerülő kérdésre sikerült választ találnunk a képzés során. Mindegyik helyszínen induláskor összegyűjtöttük az egyedi résztvevői kérdéseket, problémákat, melyek területenként is jelentős eltérést mutattak. A 62 kérdés mindegyikére született az előadások végére válasz. Emellett több városban intenzív kommunikáció indult meg a munkáltatók képviselői és a szolgáltató közt.

 

A területileg eltérő problémák kezelése miatt a jövőben is lesz létjogosultsága az ország több nagyvárosában zajló képzéseknek.

Juttatások 2024.


Frissítve 2023.12.06.
Összeállí­tottam egy 34 oldalas, ingyenes összefoglalót a béren kívüli juttatások 2024-es szabályairól. Majd a jövőben rendszeresen e-mailben tájékoztatom a változásokról.
  • Adózás új rendje


  • Népszerű juttatások


  • Borászati termékek adómentesen


  • Hogyan használja ezeket?

A megadott e-mail cí­mre díjmentesen elküldöm az összefoglaló anyag letöltési linkjét!


Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi irányelveket, adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.