Cafeteria ünnepe 2014

Cafeteria ünnepe 2014

Amellett, hogy alapvető információkat szereztek a résztvevők, november 28-án a Cafeteria Panoráma 2014. konferencián átadásra került Az év Cafeteria rendszere 2013. díj is.

A díjat azok a munkáltatók vehették át, akik 5 területet figyelembe véve a legmagasabb szinten működtetik a cafeteria rendszerüket. A győztesek mind a törvényi megfelelőség terén, mind az optimális adminisztráció kialakításában, a munkatársi-munkáltatói igények figyelembe vételében és a szolgáltatói kapcsolatok terén is jól teljesítettek.

 

A Cafeteria Panoráma 2014. konferencia jó alapot adott arra, hogy egy munkáltató megismerje a jövőre várható alapvető változásokat. Emellett rendkívül sok tudást sikerült egy nap alatt közös erővel feldolgozni.– nyilatkozta a távozó résztvevők nagy része.

Nevéhez hűen a rendezvény széles körű kitekintést adott a teljes piacra vonatkozóan.

Az adótörvények változásairól Dr. Andrási Jánosné a NAV osztályvezetője hozott reggeli indításként egy jó alapot. Ezt követően Fata László a Cafeteria TREND magazin szakértője villámgyorsan megmutatta, hogyan ültessük át kevés adminisztrációval a törvényeket a gyakorlatba, hiszen a munkabérhez képest jelentősen kedvezőbb feltételekkel adhatunk 2014-ben béren kívüli juttatásokat. Az előző évhez képest változatlan közterhek, a lakáshitel adómentes támogatásával bővülő kínálat nagyszerű lehetőséget biztosítanak a jövő évi cafeteria rendszerek beindításához.

A további előadások mind adójogi, mind HR oldalról körbejárták a béren kívüli juttatások kérdéskörét. A szünetben mindenki saját bőrén kicsiben kipróbálhatta a magán orvosi ellátás érzését. Emellett „szokatlan” juttatási formákba is bele lehetett kóstolni.

Az ebédet követően a konferencián átadásra került Az év Cafeteria rendszere 2013. díj. A pályázatot az előző évek sikerei után a Cafeteria TREND magazin immár negyedszer szervezte meg. A megvalósításban fő támogatóként a Generali-Providencia Biztosító Zrt., támogatóként OTP Pénztárszolgáltató Zrt. és az Országos Humánmenedzsment Egyesület segítettek.

A pályázat hírét média támogatóként a HR Portál vitte.

 

Az értékelő bizottság tagjai:

Pajor Mariann - az Országos Humánmenedzsment Egyesület szakmai vezetője

Puskelyné Király Ágnes – okleveles adószakértő, igazságügyi szakértő (Top Cafeteria Kft.)

Dr. Renneczéder Éva - ügyvéd, cafeteria jogi szaktanácsadó (PALETTÉRIA Zrt.)

Gál Tamás - Főosztályvezető - Értékesítési Igazgatóság (OTP Bank Nyrt.)

Fata László - cafeteria szakértő, Cafeteria TREND magazin 

 

A díjra beérkezett pályázatokból az első három helyezettet jutalmazták a szervezők.

 


1. Egis Nyrt.

2. Magyar Telekom Nyrt.

3. Epcos Elektronikai Alkatrész Kft.

 

 Mind üzleti, mind földrajzi környezetében nyújtott példaértékű juttatási gyakorlatáért az Agroprodukt Kft. az értékelő bizottság különdíjában részesült.

 

A konferencia 261 látogatója jól megérdemelt tapssal fogadta a díjat átvevő munkáltatók képviselőit.

 

Bár a résztvevők sok új információval, kissé kimerülten indultak haza a nap végén, a munka azonban csak most kezdődik számukra.

A tanultakat át kell ültetniük saját vállalati juttatási rendszerükbe, és a munkavállalókat is fel kell készíteniük az új juttatásokra.

 

A szervezők a résztvevői visszajelzések alapján elégedetten zárták a napot, hiszen egy 5-ös skálán, 4,77-os értékelést kapott a konferencia.

Juttatások 2024.


Frissítve 2023.12.06.
Összeállí­tottam egy 34 oldalas, ingyenes összefoglalót a béren kívüli juttatások 2024-es szabályairól. Majd a jövőben rendszeresen e-mailben tájékoztatom a változásokról.
  • Adózás új rendje


  • Népszerű juttatások


  • Borászati termékek adómentesen


  • Hogyan használja ezeket?

A megadott e-mail cí­mre díjmentesen elküldöm az összefoglaló anyag letöltési linkjét!


Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi irányelveket, adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.