Cafeteria trendek 2019.

Cafeteria trendek 2019.

Szakmai konferencia


- Milyen hatással lesznek a 2019-as változások a cafeteria rendszerekre?

- Mások milyen juttatásokat használnak?

- Mi alapján választják ki ezeket?

- Milyen kulcskérdésekre kell választ adnunk a jövő juttatási rendszerében?

- Hogyan alakultak a juttatások az elmúlt években?

- Milyen hatása lesz a jövedelemként való adózásnak?

Ön honnan szerzi be ezekre a kérdésekre a válaszokat?


A Cafeteria trendek 2019. szakmai konferencián nem (csak) arról lesz szó, hogy milyen juttatás hogyan adózik.
A sikeres béren kívüli juttatási rendszernek csak egyetlen pillére a törvényi megfelelés!

Döntő lehet a siker szempontjából:
Milyen célokat érhet el a munkáltató? ...és hogyan éri el ezeket?
Mit szeretnének a dolgozók? ...és milyen hatással van rájuk, ha nem pénzt kapnak?
Mivel segíti a szolgáltatói környezet a célok megvalósítását?


A rendezvényen:


- egy friss országos kutatás alapján áttekintjük az aktuális helyzetet, és az elmúlt évek adatai alapján felállítható trendeket

- bemutatjuk a munkavállalói élmény kutatásunk eredményeit 

 

- külön-külön megvizsgáljuk a lényeges juttatástípusokat, és ezek felhasználási lehetőségeit

 


 

Tervezett program:

10:00-10:20 Cafeteria trendek 2019 - nyitóelőadás
Előadó: Fata László - Cafeteria TREND magazin

10:20-11:00 A vállalati juttatásokban bekövetkezett változások 2019-ben - beszámoló a kutatásról
Előadó: Dr. Poór József, DSc., CMC - egyetemi tanár, szakvezető (SZIE GTK MHR Kutató Központ vezetője)

11:00-11:20 Cafeteria index - változások a korábbi mérésekhez képest
Előadó: Szűts Ildikó - az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke

11:20-11:40 Szünet

11:40-12:10 Szerethető munkahely, kényelmes megoldással, SZÉP Kártya alapokon
Előadó: Dobai Gábor - ügyvezető, The WorkLife Company

12:10-12:40 Munkaválallói élmény kutatás beszámoló
Előadók: Demjén Szimona, Gecsényi Viktória, Mészáros Kinga - a Budapesti Corvinus Egyetem mesterszakos hallgatói

12:40-13:30 Ebédszünet

13:30-15:00 Cafeteria működtetése - szabályok, dokumentáció 2019-ben (az alapoktól a bonyolult rendszerekig)
Előadó: Fata László - Cafeteria TREND magazin 

 


Időpont: 2019.01.22.     09:30-15:30 

Helyszín: 
Lurdy Ház (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. )



MENNYIBE KERÜL?

 

- A konferencia a Cafeteria TREND Klub tagok esetén egy fő részére ingyenes.

- Nem klub tagok számára a részvételi díj: 14.000 Ft + 27% ÁFA/fő (azaz 17.780 Ft/fő)
  

Az ár tartalmazza a képzést, a kiadott háttéranyagokat,  de nem tartalmazza az ellátást. 

Üdítőt, kávét és az ebédet mindenki egyénileg intézheti a Lurdy Ház étkező szigetén.


   
Hozza el ismerősét, gazdasági vezetőjét, személyügyért, béren kívüli juttatásokért felelős munkatársait is! 


 

GaranciaVajon megéri? - GARANCIA

Vajon megéri január közepén cafeteria képzésre menni?



Ne Ön vállalja a döntés kockázatát!

 
Ha a rendezvény végén úgy látja, hogy nem volt hasznos ez az Ön számára, jelezze hazafele menet a regisztrációnál, és visszaküldöm a teljes részvételi díjat. 
Semmi kérdezősködés, semmi indoklás, sőt én köszönöm meg, hogy ránk szánta az idejét. 

 


 

 

Jelentkezési határidő: 2019.01.20.   14:00

Ügyfélszolgálat:
+36 70 327 9216 


Jelentkezési lap

Az Ön neve:*
E-mail a kapcsolattartáshoz:*
Telefonszám a kapcsolattartáshoz:
TREND Klub kártya száma (vagy egyéb kedvezmény kód):
Résztvevők száma:
Résztvevők nevei:
Számlázási cí­m (cégnév, cí­m):
Megjegyzés:
A megrendelés elküldésével elfogadom az /adatvédelmi irányelveket/, adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.:*

Rólunk mondták

Felkészült szakemberek, érthető előadásmód és prezentációk.

Kiss Viktória

HR generalista

Dante International Kft.

" Sok időt spórolok meg azzal, hogy kész nyilatkozatot kapok."

Majerné Deák Gyöngyi

ügyvezető

Stancforma Kft.

"Fata László előadása érthető és világos. Jó előadó, felkészült szakember."

Peterke Andrásné

Pü. főmunkatárs

Mohácsi Közös Önkormnyzati Hivatal

TREND Klubról

"Minden felmerülő kérdésre kimerítő, érthető, hasznosítható választ kapunk."

Kende Andrea

Bér-, TB- és Munkaügyi vezető

77 Elektronika Kft.

"Tetszik az önzetlen információmegosztás a közösség tagjaitól, szervezőitől. Tetszik, hogy lehetőség nyílik az érintettek kötetlen eszmecseréjére."

Szement Ágnes

ösztönzésmenedzsment vezető

MAG Zrt.

"Az előadóktól nem lehet olyat kérdezni, amire ne tudnának válaszolni."

Szaniszlóné Pásztor Erzsébet

HR Specialista

BorsodChem Zrt.