Cafeteria trendek 2017.

Cafeteria trendek 2017.

Szakmai konferencia


- Milyen hatással lesznek a 2017-es változások a cafeteria rendszerekre?

- Mások milyen juttatásokat használnak?

- Mi alapján választják ki ezeket?

- Milyen kulcskérdésekre kell választ adnunk a jövő cafeteria rendszerében?

- Hogyan alakultak a juttatások az elmúlt években?

- Milyen hatása lesz az albérleti támogatás elterjedésének?

Ön honnan szerzi be ezekre a kérdésekre a válaszokat?


A Cafeteria trendek 2017. szakmai konferencián nem (csak) arról lesz szó, hogy milyen juttatás hogyan adózik.
A sikeres béren kívüli juttatási rendszernek csak egyetlen pillére a törvényi megfelelés!

Döntő lehet a siker szempontjából:
Milyen célokat érhet el a munkáltató? ...és hogyan éri el ezeket?
Mit szeretnének a dolgozók? ...és milyen hatással van rájuk, ha nem pénzt kapnak?
Mivel segíti a szolgáltatói környezet a célok megvalósítását?


A rendezvényen:


- egy friss országos kutatás alapján áttekintjük az aktuális helyzetet, és az elmúlt évek adatai alapján felállítható trendeket

 

- külön-külön megvizsgáljuk a lényeges juttatástípusokat, és ezek felhasználási lehetőségeit

 


 

Tervezett program:


9:30-10:00 Regisztráció

 

10:00-10:20 Cafeteria trendek 2017 – nyitóelőadás

Fata László – Cafeteria TREND magazin

 

10:20-11:00 A vállalati juttatásokban bekövetkezett változások 2017-ben - beszámoló a felmérésről

Dr. Poór József, DSc., CMC - egyetemi tanár, szakvezető (SZIE GTK MHR Kutató Központ vezetője)

 

11:00-11:20 Cafeteria index – változások a korábbi mérésekhez képest

Szűts Ildikó - az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke

 

11:20-11:40 Szünet

 

11:40-12:10 Munkavállalói mobilitás kulcskérdései

Dr. Sebők Marianna - senior HR tanácsadó, egyetemi adjunktus - Budapesti Corvinus Egyetem

 

12:10-12:40  Gondoskodás, mint érték -  Költségek nélkül

Vertich Lilla - üzletfejlesztési vezető - AIG


12:40-13:40 Ebéd

 

13:40-15:00 Cafeteria működtetése - szabályok, dokumentáció 2017-ben
(az alapoktól a bonyolult rendszerig) 

Fata László - Cafeteria TREND

 

15:00-15:30 Kérdések és válaszok


Időpont: 2017.01.19.     09:30-15:30 

Helyszín: 
Lurdy Ház (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. )



MENNYIBE KERÜL?

 

- A konferencia a Cafeteria TREND Klub tagok esetén egy fő részére ingyenes.

- Nem klub tagok számára a részvételi díj: 12.000 Ft + 27% ÁFA/fő (azaz 15.240 Ft/fő)
  

Az ár tartalmazza a képzést, a kiadott háttéranyagokat,  de nem tartalmazza az ellátást. 

Üdítőt, kávét és az ebédet mindenki egyénileg intézheti a Lurdy Ház étkező szigetén.


   
Hozza el ismerősét, gazdasági vezetőjét, személyügyért, béren kívüli juttatásokért felelős munkatársait is! 


 

GaranciaVajon megéri? - GARANCIA

Vajon megéri április közepén cafeteria képzésre menni?



Ne Ön vállalja a döntés kockázatát!

 
Ha a rendezvény végén úgy látja, hogy nem volt hasznos ez az Ön számára, jelezze hazafele menet a regisztrációnál, és visszaküldöm a teljes részvételi díjat. 
Semmi kérdezősködés, semmi indoklás, sőt én köszönöm meg, hogy ránk szánta az idejét. 

 


 

 

Jelentkezési határidő: 2017.01.17.   15:00

Ügyfélszolgálat:
+36 70 327 9216 


Jelentkezési lap

Az Ön neve:*
E-mail a kapcsolattartáshoz:*
Telefonszám a kapcsolattartáshoz:
Amennyiben klub tag, kérem adja meg a tagsági kártya számát:
Résztvevők száma:
Résztvevők nevei:
Számlázási cí­m (cégnév, cí­m):
Postázási cí­m, ha eltér az előzőtől:
Megjegyzés:

Rólunk mondták

"Jó és hasznos, hogy valaki ilyan lelkiismeretesen foglalkozik a HR szakma kérdéseivel."

Erőss Éva

HR Administration Specialist

AstraZeneca Kft.

" A közvetlen, barátságos és humorral teli előadásmód csak hab a tortán."

Hermann Helga

HR Reprezentatív

National Instruments Hungary Kft.

"Megerősített a cafeteria bevezetése mellett."

Resszer Ágnes

Munkaügyi ügyintéző

Baumit Kft.

TREND Klubról

"Egy kérdést teszek fel és százra kapok választ."

Laczik Dénesné

Ügyvezető

Kerekcipó Kft.

"Az aktuális témaválasztás és a résztvevők hozzászólásai segítséget jelentenek a napi munkavégzésben."

Empergel Irén

Humánerőforrás gazdálkodási mt.

Magyar Posta Zrt.

"Hiánypótló szakmai konferencia a kafeteria mindennapjairól!"

Túri Tibor

HR szakértő

Lombard Csoport