FRISS hírek

Munkáltatói reakciók - kutatás beszámoló

Munkáltatói reakciók - kutatás beszámoló

2020.05.19-én zártuk azt a kutatást, melyben azt vizsgáltuk, hogyan reagálnak a munkáltatók a szocho csökkentésre, és arra, hogy az akkori információk szerint 2020.06.30-ig nem kell szociális hozzájárulási adót fizetni a béren kívüli juttatásként adott SZÉP Kártyára.

SZÉP Kártya változások

2020.04.21-én megjelent az a rendelet, mely 22-én már hatályba is lépett.

A Széchenyi Pihenő Kártyánál az alábbi változásokkal kell számolnunk.

Munka? Kutya? - kutatás beszámoló

A Cafeteria TREND Magazin és a Klicker Consulting csapata arra vállalkozott, hogy a pawer.hu tematikus konferencián összegyűjtsék, hogy mik a kutyás munkahelyek, képzések, fejlesztések sikerkritériumai.

Milyen pozitív vagy éppen negatív hatása lehet annak, ha kutyák vannak a munkahelyen, vagy éppen a fejlesztési folyamatokban. 

Cafeteria keretösszeg 2020.

2019 decembere és az idei év januárja közt 354 munkáltató megkérdezésével vizsgáltuk, hogy miként alakulnak a 2020-as juttatási keretösszegek.

Trend KLUB

A cafeteria alkalmazók klubja, ahol a leggyorsabban kaphat szakmai segítséget a béren kívüli juttatási rendszere működtetéséhez.
Ráadásul ha akarja, ha nem, havi rendszerességgel megérkeznek Önhöz a legfrissebb tippek, trükkök a szakértők és munkáltatók gyakorlatából.


4 jó ok, amiért érdemes a Cafeteria TREND Klub tagjai közé tartoznia:

  • Mert így választ kap az egyéni problémáira, hiszen a rendezvényeinken többször személyesen is konzultálhatunk.
  • Mert így sokat egyszerűsödhet saját adminisztrációja, hiszen megismerheti más munkáltatók tapasztalatait.
  • Mert időt takarít meg, hiszen havonta word dokumentumokban is megkapja a nyomtatványmintákat.
  • Mert nem kerül semmivel sem többe, mintha „csak” a magazint fizetné elő egy évre.


Juttatások 2020


Frissítve 2020.06.30.
Összeállí­tottam egy 28 oldalas, ingyenes kiegészítő számot a béren kívüli juttatások 2020-as szabályairól. Majd a jövőben rendszeresen e-mailben tájékoztatom a változásokról.
  • Hogyan alakulnak a SZÉP Kártya új szabályai?


  • Mi marad kedvező adózású?


  • Hogyan használjam ezeket

A megadott e-mail cí­mre díjmentesen elküldöm az összefoglaló anyag letöltési linkjét!


Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi irányelveket, adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.

Rólunk mondták

"Fata László egyszerűen és könnyen érthető módon gyújt fényt a cafeteria adózás sokszor vad homályában."

Király Boglárka

HR munkatárs

Budapesti Városigazgatóság Zrt.

"A Cafeteria TREND nem csak követi a trendet, de elébe megy!"

Patainé Kállai Judit

HR vezető

MEZ Crafts Hungary Kft.

"Professzionalizmus emberközeli, érthető formában."

Vincze József

ÜT tag

EGIS Gyógyszergyár Zrt.

TREND Klubról

"Végre konkrétumot hallottunk a SZÉP Kártya bevezetéséről."

Urbán Adrien

Cafeteria Tanácsadó

Complex Cafeteria/ Diesel - Land kft.

"Köszönöm a segítséget, az új információkat és az új kapcsolatokat. Úgy megyek haza, hogy tudom, van kihez fordulnom, ha segítségre van szükségem szakmai kérdésekben."

Erőss Éva

HR Administration Specialist

AstraZeneca Kft.

"Nagyon jó volt az előadás! A gyakorlatról szólt, nem az elméletről! SZUPER VOLT! Jövök máskor is!"

Kende Andrea

Bér- és munkaügyi vezető

77 Elektronika Kft.