Bemutatkozás

Egy tulajdonos ügyvezető nemrég ezt mesélte nekem: - Azért szeretek együtt dolgozni a gazdasági vezetőmmel, mert folyamatosan jön az új tippekkel.

Figyeli, mi történik a törvények terén, információt szerez a konkurenciától, tanfolyamokról, aztán utána elmeséli nekem. Nem nekem kell folyamatosan kérdésekkel, feladatokkal keresnem őt, hanem ő hozza az ötleteit, én meg eldöntöm, mit is valósítsunk meg.

Ezek után eldöntöttem, proaktív cafeteria tanácsadó leszek!


Nem Önnek kell folyamatosan keresnie engem, ha valami probléma vetődik fel a cafeteria rendszerében, hanem én fogom havonta új tippekkel, ötletekkel keresni Önt, hogy is működhetnének jobban a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó megtakarításai. Ezekkel a havi tippekkel Ön a cafeteria rendszerében:

  • túl is teljesíti az épp aktuális, ismert törvényi elvárásokat, és végrehajtási gyakorlatot
  • a lehető legkönnyebben tudja lebonyolítani a rendszer adminisztrációját
  • ... és munkatársai is kellő rutinnal tudják majd az utolsó forintig felhasználni a juttatásaikat

Sőt! A magazinnak van egy állandó rovata is, melyben Fata László megválaszol 1-2-3-4 olvasói kérdést. A kérdéseket a .(Az email cím megtekintéséhez engedélyezni kell a JavaScriptet) e-mail címre küldheti el. Így Ön alakítja a tartalmat!

Az újság, Cafeteria TREND*Szakértői magazin a béren kívüli juttatások alkalmazásához címmel 2009 januárjától jelenik meg havi rendszerességgel. Olvasóként első kézből ismerheti meg az aktualitásokat, új nyilatkozatmintákat, hasznos tudnivalókat a cafeteriával kapcsolatban. Havonta találkozhat a béren kívüli juttatások használatához szükséges

  • törvényi elvárások érthető magyarázatával,
  • adminisztrációs feladatokat segítő dokumentum mintákkal,
  • határidőkre vonatkozó figyelmeztetésekkel, 
  • és az egyes juttatások elköltési praktikáival is.

FRISS hírek

Mit tesznek a munkáltatók?

Mit tesznek a munkáltatók?

2019.07.16-án zártuk azt a kutatást, melyben azt vizsgáltuk, hogy mit tesznek a munkáltatók a szociális hozzájárulási adó csökkenése után a juttatásokkal.

Csökken a szociális hozzájárulási adó

Az Országgyűlés már el is fogadta azt a törvényjavaslatot mely 2 százalékkal csökkenti a szociális hozzájárulási adó mértékét 2019. július 1-től.

Juttatások jövője 2019 - beszámoló

www.cafeteriatrend.hu csapata 2019-ben már hetedszerre végezte el azt a felmérést, melyben munkáltatókat, munkavállalókat kérdeztek arról, hogy az ő céljaikat milyen juttatások kedvező adózása segítené elérni.

Cafeteria keretösszeg 2019.

2019 januárjában 295 munkáltató megkérdezésével vizsgáltuk, hogy miként alakulnak a 2019-es juttatási keretösszegek.

 

Trend KLUB

A cafeteria alkalmazók klubja, ahol a leggyorsabban kaphat szakmai segítséget a béren kívüli juttatási rendszere működtetéséhez.
Ráadásul ha akarja, ha nem, havi rendszerességgel megérkeznek Önhöz a legfrissebb tippek, trükkök a szakértők és munkáltatók gyakorlatából.


4 jó ok, amiért érdemes a Cafeteria TREND Klub tagjai közé tartoznia:

  • Mert így választ kap az egyéni problémáira, hiszen a rendezvényeinken többször személyesen is konzultálhatunk.
  • Mert így sokat egyszerűsödhet saját adminisztrációja, hiszen megismerheti más munkáltatók tapasztalatait.
  • Mert időt takarít meg, hiszen havonta word dokumentumokban is megkapja a nyomtatványmintákat.
  • Mert nem kerül semmivel sem többe, mintha „csak” a magazint fizetné elő egy évre.


Juttatások 2019


Frissítve 2019.06.21.
Összeállí­tottam egy 28 oldalas, ingyenes kiegészítő számot a béren kívüli juttatások 2019-es szabályairól. Majd a jövőben rendszeresen e-mailben tájékoztatom a változásokról.
  • Hogyan alakulnak a közterhek a szocho. törvény változás után?


  • Mi marad kedvező adózású?


  • Hogyan használjam ezeket

A megadott e-mail cí­mre díjmentesen elküldöm az összefoglaló anyag letöltési linkjét!


Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi irányelveket, adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.

Rólunk mondták

"Hoztam magammal élénkítő tablettát, de nem kellett bevennem, mert folyamataosan megmaradt az érdeklődésem!"

Menyhárt Rita

Könyvelő

"Fata László a száraz adószabályokat is élvezetesen és életszerűen magyarázó előadásai mellett idén a cafeteria ötletes megvalósításairól is hallhattunk különböző cégektől."

Szatmári Gabriella

Helyettes HR-vezető

NI Hungary Kft.

"Többször vettem már részt ezen a konferencián (Munkáltatói gondoskodás - a szerk.) és továbbra is úgy gondolom, hogy ide eljönni igazi felüdülés!"

Szaniszlóné Pásztor Erzsébet

HR Specialista

BorsodChem Zrt.

TREND Klubról

"Az előadóktól nem lehet olyat kérdezni, amire ne tudnának válaszolni."

Szaniszlóné Pásztor Erzsébet

HR Specialista

BorsodChem Zrt.

"Naprakész, hiteles tájékoztatást kapok a Cafeteria aktualitásairól, törvényi változásairól."

Csupor Katalin

Kompenzációs szakértő

K&H Bank Zrt.

"Azért szeretek a Cafeteria TREND által szervezett szakmai konferenciákon részt venni, mert egyszerűen, érthetően foglalja össze nemcsak elméleti szinten, hanem gyakorlati példákon is szemléltetve az adótörvényekben és a béren kívüli juttatásokban rejlő lehetőségeket."

Szaniszlóné Pásztor Erzsébet

Főmunkatárs

BorsodChem Zrt.