Benefits 2019 - beszámoló

Benefits 2019 - beszámoló

2018.11.29-én megrendezésre került a Benefits 2019 konferencia.

A rendezvény jó alapot adott arra, hogy egy munkáltató megismerje a jövőre várható alapvető változásokat. Emellett rendkívül sok tudást sikerült egy nap alatt közös erővel feldolgozni – nyilatkozta a távozó résztvevők nagy része.

 

A rendezvény széles körű kitekintést adott a teljes piacra vonatkozóan.

 

A szakmai program elején PhDr. Szeiner Zsuzsanna a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi karának PhD hallgatója adott egy körképet a környező országok juttatási gyakorlatáról.
Ezt követően az adótörvények változásairól Kopányiné Mészáros Edda a NAV Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztályának tájékoztatási kiemelt szakreferense hozott egy jó alapot. A programot folytatva Fata László a Cafeteria TREND magazin szakértője villámgyorsan megmutatta, hogyan ültessük át kevés adminisztrációval a törvényeket a gyakorlatba.

 

A jövőre várhatóan még népszerűbb Széchenyi Pihenő Kártyát érintő változásokhoz Vargáné Jandrasits Ildikó az OTP Bank Cafeteria üzletág vezetője adott segítséget.

Egy értékes juttatást lehet 2019-ben a munkáltató tevékenységéhez kapcsolódó mobiltelefon felhasználók körének bővítése. A szabályos megvalósításról Kun István a Netfone Telekom Kft. stratégiai igazgatója beszélt a résztvevőknek.

Jövőre többféle lehetőség közül kell a munkáltatóknak optimálisan kiválasztani a számukra megfelelő pénztári juttatást. Az ehhez kapcsolódó alapelveket Dr. Váradi Péter a Prémium Egészségpénztár igazgatótanácsának elnöke mutatta be az érdeklődőknek.

Zárásként aztán Király Ágnes a Top Cafeteria Kft. okleveles adószakértője gyűjtötte össze a jövő évi optimális adminisztráció legfontosabb lépéseit.

 

A konferencia 376 látogatója 1-5-ig terjedő skálán átlagosan 4,73 értékelte e rendezvényt.

 

Bár a résztvevők sok új információval, kissé kimerülten indultak haza a nap végén, a munka azonban csak most kezdődik számukra. A tanultakat át kell ültetniük saját vállalati juttatási rendszerükbe, és a munkavállalókat is fel kell készíteniük az új juttatásokra. 

Ráadásul az idén a sok változás miatt lesznek, akik teljesen az alapoktól tudatosan újra építik a juttatási rendszerüket.

Juttatások 2024.


Frissítve 2023.12.06.
Összeállí­tottam egy 34 oldalas, ingyenes összefoglalót a béren kívüli juttatások 2024-es szabályairól. Majd a jövőben rendszeresen e-mailben tájékoztatom a változásokról.
  • Adózás új rendje


  • Népszerű juttatások


  • Borászati termékek adómentesen


  • Hogyan használja ezeket?

A megadott e-mail cí­mre díjmentesen elküldöm az összefoglaló anyag letöltési linkjét!


Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi irányelveket, adataim kezeléséhez önkéntesen hozzájárulok.